Mosaic Next pretén ser un mitjà, una eina per aportar respostes, un lloc dedicat a tenir cura del cos i la ment. Busquem viure amb plenitud, descobrir-nos, trobar-nos en pau, satisfets amb nosaltres mateixos i contents en el nostre entorn. Aquest descobriment es du a terme a través de l'exercici de la saviesa, la pràctica, l'exercici exterior/interior, mitjançant les diferents disciplines que ens tenen de dur, no a fugir de el que és real i de les nostres responsabilitats sinó a trobar el nostre lloc en el món.
 

Des de Mosaic NEXT et convidem a aquest viatge!

 

Adelaide-Mindfulness-Testimonials.jpg

Kundalini Ioga

El Ioga Kundalini bàsicament treballa amb postures, respiracions, tancaments i mantras que configuren una kriya –serie-. També incorpora la relaxació profunda i la meditació en les seves diverses modalitats. És essencialment creatiu, qualitat de l’ànima desperta. Conjuga el dinamisme enèrgic amb una profunda experiència de pau.

86534112.jpg

Ioga per Embarassades

L’embaràs és un dels moments més macos d’una dóna, però també és el que exigeix més de ella tant física com emocional. La pràctica de les postures i exercicis de respiració del Ioga adaptat per dones embarassades contribueix a millorar l’estat físic
i emocional, beneficien la musculatura, els lligaments i equilibren la producció hormonal.

kids-doing-yoga-virginia-beach.jpg

Ioga Kids
& Mindfullness

 

L’estrès infantil és un concepte que cada cop podem sentir més entre els professionals de l’educació infantil i afecta a la conducta i al rendiment acadèmic dels petits. La pràctica del ioga ajuda a que millorin la seva concentració, es relaxin, aprenguin a cuidar la seva salut, canalitzin les seves emocions i aconsegueixin harmonia en el somni.

yoga-baby.png

Ioga Nadons i 

Mares

Dirigit a mares i bebès de 0 a 1 any. El postpart és un període molt especial en la vida de les dones, és un moment vital en el qual és important tenir confiança en una mateixa i escoltar al cos. Practicar Ioga amb el bebè proporciona un espai de qualitat i connexió, on sentir, compartir i comunicar-se amb el nen a través de les postures.