APUNTA ALS TEUS FILLS
A UN ESTIU DIFERENT!

Setmana de ioga i mindfulness en la qual els nens i nenes aprendran a connectar amb el seu cos i la seva ment a través de jocs cooperatius, tallers creatius i sortides a la muntanya i a la piscina.

 
 
piscina-aire-lliure.png

Activitats a l’aire lliure, a la muntanya i a la piscina!!!!

Les activitats estan repartides entre el centre Mosaic NEXT, sortides a l'aire lliure i a la piscina. Sempre integrant la pràctica del Ioga i els jocs com a fil conductor. 

Dirigides per especialistes del Ioga i el tracte amb infants.

 

Esmorzar, dinar i berenar ecològic

 

L'alimentació és fonamental en aquesta etapa de la vida dels nostres fills. Per aquesta raó, introduirem hàbits d'alimentació saludable, natural a través de tallers de menjar i batuts saludables, en els quals els infants aprendran a preparar diferents receptes per esmorzar i berenar.

A més el menjar es realitzarà en el THE HEALTY - GASTROBAR SALUDABLE
per assegurar la qualitat de l'alimentació dels vostres fills.

batuts.png
 
mandalas.png

Tallers de mandales

Crearan els seus propis mandales de llana. Una oportunitat per desenvolupar l'atenció plena, la intenció, la intuïció i escoltar al cos expressant i creant a través dels colors. Teixir un mandala és una meditació activa.

acroioga.png

Acroioga

Pràctica on l'equilibri, la complementació, la energía i la coordinació es donen la mà. Farem postures bàsiques i a poc a poc pujarem el nivell, al final de classe ja sabrem volar!!!!!

QUÈ INCLOUEN ELS NOSTRES PROGRAMES

mailing.jpg

Més informació:

Avinguda Carlemany, 68/70 - Planta 2 C.C. illa Carlemany - AD700 Escaldes-Engordany Tel. +376 350 963
mosaic@nextandorra.com · www.nextandorra.com