DIA: 13 d'abril
HORA: 19.30 h (2,5 h)
LLOC: Next Fitness Club
PREU: 220 €

Deixar de fumar a través de la hipnosis Ser un ex fumador/a per sempre! 
Amb la hipnosi es deixa de fumar sense mono, ansietat, irritabilitat i sense engreixar-se. Només una sessió serà suficient per ser un: ex fumador/a per sempre. 
En la sessió d’hipnosi el subconscient rep unes instruccions precises i de provada eficàcia per deixar de fumar. No importa durant quants anys s’ha fumat ni quants paquets es fumen diàriament. 
Segons dades del ” Instituto de Hipnosis” el 95% dels assistents deixen de fumar en una sessió de dues hores. Surten de la sala sent: ex fumadors/res per sempre. Aquesta altíssima eficàcia es gràcies a les últimes tècniques en deixar de fumar a través de la hipnosi importades d’Estats Units, de la “International Medical and Dental Hypnotherapy Association”. 
Els assistents reben una targeta amb la garantía per escrit. Aquesta permet assistir de forma gratuïta a una sessió de reforç si aquesta fos necessària. Només el 5% dels assistents utilitzen la targeta de garantía. 
Amb les nostres tècniques les recaigudes són mínimes ja que facilitem la creació del hàbit subconscient de que és un: ex fumador/a per sempre.

Més informació i inscripcions:
mosaic@nextandorra.com
+376 865 965