DATES i HORARIS:
Dates: 10 i 24 de març
Horari: de 9:00 a 13:00h
Preu: 89€

El curs de Mindfullness consta de:
- 2 sessions de 4h
- 3 gravacions de pràctiques guiades
- 1 dossier de cada sessió amb el resum i les pràctiques

DESCRIPCIÓ DEL CURS
El Mindfulness és un estat mental d'atenció plena al instant present. Consisteix a prestar atenció d’una forma sistemàtica i conscient a l’experiència del moment amb interès, curiositat i mentalitat de principiant. Aprendràs tècniques per calmar i centrar la ment, que podràs integrar fàcilment en la teva vida quotidiana.
Es un curs basat el protocol M.B.S.R. (Mindfulness Based Stress Reduction) ampliat amb altres tècniques de meditació i atenció plena de la Sociedad Española de Meditación. Això el fa, provablement, un dels millors mètodes per aprendre Mindfulness que existeixen avui en dia.
El M.B.S.R és un programa d’entrenament en atenció plena (Mindfulness) de com utilitzar la saviesa del cos i la ment per enfrontar l’estrès, el dolor i la malaltia. Basat en el mètode desenvolupat per Jon Kabat-Zinn, doctor en medicina a la Universitat de Massachussetts i director de la Clínica per a la Reducció de l’Estrès.
La Sociedad Española de Meditación és una escola de referència que ensenya meditació des de l’any 1978 i transmet les ensenyances del filòsof, poeta i mestre de yoga hindú Gururaj Ananda Yogi.
En les setmanes que dura el curs introduiràs gradualment el Mindfulness en la teva vida quotidiana. També aprendràs a adaptar la pràctica diària a les teves necessitats o circumstàncies personals (d'horaris, estat emocional o salut física).

Impartit per Sílvia Monné
Professora de Ioga, Ioga terapèutic, Mindfulness i Meditació