Benvinguts a Next Health Club

NEXT Health Club Illa és un referent a Andorra per la seva àmplia oferta en salut i esport. Amb un disseny depurat i de gran qualitat, hem transformat les instal·lacions del Gimnàs Illa en un espai modern i amb estil, on podràs gaudir de les activitats esportives que més encaixin amb tu.

El nostre objectiu principal és la salut vinculada a l’activitat física, i treballem amb un mètode personalitzat i adaptat a les teves característiques personals.

Al centre Next Health Club mantenim una oferta base d’activitats dirigides i de fitness, incorporant a partir dels primers mesos de 2013 els diferents nivells, des de l’actual modalitat base fins al programa Salut. Una proposta equilibrada i innovadora per satisfer les teves necessitats esportives d’una manera saludable amb un circuit especial d’activitats i de salut, amb la millor maquinària de fitness.

NEXT Health Club Illa es troba ubicat a l’edifici emblemàtic Illa Carlemany, al centre d’Andorra, on disposaràs de pàrquing i d’un ampli ventall de serveis de restauració, comerç i oferta d’oci en un mateix espai.