ASSANDCA organitza una jornada participativa esportiva i lúdica per promoure valors de solidaritat davant la malaltia

L’activitat 12 hores d’esport contra el càncer se celebrarà a l’Estadi Comunal el 10 de juny de les 9.30 a les 21.30 hores

 

L’Associació Andorrana contra el Càncer ha presentat aquest dimarts en roda de premsa l’activitat 12 hores d’esport contra el Càncer que tindrà lloc el 10 de juny de les 9.30 a les 21.30 hores a l’Estadi Comunal. L’activitat consistirà en una jornada non-stop d’esport durant 12 hores. L’entrada és lliure i gratuïta i tots els participants podran prendre part a totes les activitats que s’han preparat amb la col·laboració de més de 20 entitats esportives.

L’activitat, que pretén donar a conèixer l’associació i encoratjar a la societat a practicar esport i al mateix temps gaudir plegats d’una jornada solidària, s’ha pogut organitzar gràcies al suport de Vall Banc i a la col·laboració de les diferents associacions, federacions i clubs esportius del país.

Des de les 9.30 i fins a les 21.30 hores l’Estadi Comunal acollirà tot tipus d’activitats esportives que han preparat les diferents entitats col·laboradores com futbol, bàsquet, handbol, rugbi, minigolf, bàdminton, tennis taula, atletisme, escacs, vòlei, simuladors de conducció, cúrling, es podran provar les ‘hand-bikes’, fer un entrenament d’espartans i classes dirigides de zumba, hip-hop, pilates, ioga i cycling, entre moltes altres més.

La jornada es completarà amb accions lúdiques i culturals, com ara els Castellers d’Andorra que oferiran una actuació. També  es comptarà amb les intervencions de tres grups de música del país per amenitzar la festa (Grup Pali, Shuffle Express i el duo B-Sharp).

L’entrada a l’estadi, així com la participació a totes les activitats programades serà lliure i gratuïta, amb tot, els assistents podran fer una donació i participar a un sorteig de diferents articles i productes esportius.

El cònsol menor de la parròquia, Marc Pons, ha fet ressò de la iniciativa i ha valorat molt positivament les 12 hores d’esport contra el Càncer. De la seva banda, el president de l’associació, Josep Saravia, ha explicat que “el Càncer és una malaltia que conviu amb tots nosaltres i la població d’Andorra ha de saber que existeix ASSANDCA i ens poden venir a demanar ajuda si ho necessiten”. A més, ha indicat que és necessari organitzar iniciatives d’aquest tipus per generar empatia i solidaritat des d’una vessant lúdica i amb família.

Aquesta és la segona activitat anual, la primera va ser l’activitat Agafa la paella pel mànec amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer. La tercera d’aquest any i última se celebrarà a l’octubre per commemorar el Dia contra el càncer de mama.

 

ARROSSADA POPULAR

Al migdia, perquè tots els assistents puguin recuperar forces, s’ha preparat una arrossada popular a càrrec del Rebost del Padrí. Els tiquets d’aquest àpat tindran un preu de 4 euros, dels quals una part del benefici anirà destinat a l’associació i es podran comprar a la seu de l’ASSANDCA, a l’Estadi Comunal, a ST! , al NEXT FITNESS CLUB i algunes federacions implicades.